Popüler İçerik |
Sucuk Baharatı
Sucuk Baharatı: Sucuk hayvan bağırsağı temizlenip şişirilir
ve kurutup içine et baharat karışımı harç doldurularak yapılır kurutulur. Sucuk
yapımı t...
|
Sucuk Kızartma
Sucuk kızartma, diğer yemeklere göre kolay gibi görünür. Ama dikkat edilmesi gereken birçok püf noktası vardır. İyi bir sucuk kızartması yapmanız için...
|
Sucuk İçi
Sucuk içi, Sucuk Türk mutfağının neredeyse olmazsa olmazlarındandır. Keskin kokusuna rağmen hemen hemen herkes tarafından çok sevilmektedir. Sucuk uzu...
|
Şeker Sucuğu
Şeker sucuğu, Sucuk her bölgede yapılan bir tatlı türüdür. Sucuk büyüklü küçüklü her damağa hitap eder. Sucuğu genelde cevizli yaparlar, ama daha birç...
|
Sucuk Bağırsağı
Sucuk bağırsağı amaçlı yağlı et idealdir. Bu sebeple sucuk yapımında % 30 ile 35 oranında yağlı çekilmiş kalın kıyma kullanılır. Damak zevkine uyumlu...
|